Meniu:

Info Eco

    Pentru a elimina produsele toxico-chimice din clasicele procedee de fertilizare şi a realiza o agricultură ecologică, dar şi eficientă în ceea ce priveşte productivitatea, Geolife propune o alternativă bazată pe trei acţiuni consecutive:

» Îmbunătăţirea condiţiei productive a terenului ce vizează asigurarea mediului propice dezvoltării plantei

» Sporirea caracteristicilor biologice ale plantei reflectate în calitatea fructului

» Consolidarea sistemului de apărare al plantei în faţa bolilor şi dăunătorilor.

Aceste acţiuni se realizează prin utilizarea unor fertilizanţi ecologici care permit obţinerea de produse agricole standardizate ecologic la nivel european prin indicativul Bioquality şi caracterizate printr-o mare securitate toxico-chimică, respectând totodată calităţile biologice şi organoleptice optime pentru actuala piaţă alimentară.

Produsele Geolife influenţează habitatul terenului, asigurându-i condiţiile fundamentale: aerare, umiditate, temperatură şi aciditate, pentru menţinerea unui echilibru perfect şi permiţând accelerarea degradării substanţelor organice reziduale sau a fertilizanţilor organici utilizaţi în agricultură. Concomitent ele grăbesc humificarea şi duc la îmbunătăţirea eficacităţii nutritive şi la fertilizarea terenului.

Tehnologia Geolife consideră că este absolut necesar îngrăşarea biologică adecvată a solului, şi renunţarea la metode de fertilizare chimică care duc la secătuirea solului de substanţe minerale şi oligoelemente, cu efecte nefaste pe termen mediu şi lung. Cele mai multe dintre maladiile actuale care afectează omenirea, mai cu seamă printr-o evoluţie ireversibilă, se datorează carenţelor în ceea ce priveşte păstrarea şi folosirea substanţelor minerale din produse .

O sănătate durabilă se fundamentează încă din tinereţe pe o alimentaţie sănătoasă privată de prezenţa unor compuşi biochimici nocivi, dar în acelaşi timp, cu alimente bogate în substanţe nutritive şi vitamine.

Prin natura lor, produsele Geolife fac ca substanţele organice din teren să se degradeze rapid, prin stimularea activităţii numeroaselor flore bacteriene care trăiesc în sol si care devin mult mai active prin aplicarea tratamentului Geolife.

Fertilizarea corectă a solului poate deveni o adevărată farmacopee pentru omenire, iar tehnologia Geolife permite aceasta!Chemical Free